En Route: Botanische Belevenis in Bronckhorst

Na vijf maanden stage, een intensieve maar ook ontzettend leuke en leerzame periode, ging ik verder met mijn laatste lessen op de opleiding. Gelijk de maandag na mijn laatste stagedag, werd ik gebeld of ik nog twee En Routes wilden schrijven. Dit waren mijn eerste echte opdrachten als freelancer, naast het stuk over Exotische Dromen (ook op deze website te vinden) De vijfde En Route die ik maakte, ging over het Open Tuinenweekend in Bronckhorst en omgeving. Ik sprak vier deelnemers van het evenement, van de in totaal 37(!) deelnemers. Wat een erg bijzondere tuin was, was de kwekerij Bandus. Dit is een tuin en kwekerij met alle soorten bamboe. Dit is de En Route in de Buitenleven van de 14e jaargang, nummer 6. Hieronder zie je het pdf-document van mijn artikel. Door op het icoontje rechtsboven te klikken open je een fullscreen venster (indien de pdf-viewer niet laadt, ververs de pagina).

BL06_EnRoute P